vriendschap...
wat betekend dat?
betekend vriendschap met dankbaar gevoel?
betekend vriendschap met jaloers gevoel?
betekend vriendschap met somber gevoel?
betekend vriendschap met goed gevoel?
betekend vriendschap met vriendschap gevoel....
je kunt met je vriend iets blijheid delen..
je kunt met je vriend iets triest delen...
maar ik verteld nooit iets van mij vriend om met hem te delen....
want ik voel bij hem niet als mij vriend.....
ik voel bijna niet bij iedereen....
daarom soms word ik eenzaam met mijn geheim....