Waarom doet alles me zoveel pijn,
Word met de dag depressiever
Nee ik kan hier niet meer zijn
Het doet zo’n zeer allemaal
Telkens dat rotgevecht weer,
Het doet me zo zeer
Word moe wakker,
En ga moe naar bed toe
Ik ben zo ontzettend moe
kan niet meer..
Waarom moest je me verlaten?
Ik kan je niet loslaten
Ik weet niet hoe het moet,
Nee kan je nu niet helemaal loslaten
Want de controle over me eetstoornis gaat nog niet goed
Heb je nu even nodig,
Ik loop vast in allerlei dingen
Weet niet wat ik met me gevoel moet doen
Ik kan de goede weg niet meer vinden
Het is niet leuk meer,
Wil bij je zijn want alles doet zo zeer