Langzaam stroomt de regen
langs mijn haren naar mijn wang
Daar vermengen zich de tranen
Maar waarvoor ben ik bang?
De rillingen langs mijn armen
vormen kippenvel op mijn rug
Ik realiseer me dat ik door moet gaan,
want dit pad gaat niet terug.
Ik zal antwoorden moeten vinden
op de vragen die ik stel
Ik zal mijn wegen moeten volgen
dan kom ook ik er wel
Ester Schotten, september '08