Er zijn tijden in het leven,
Dat bijna niks anders dan haat jou erg pijn kan doen.
Er komen zelfs misschien tijden,
dat je een negatieve beoordeling te horen krijgt.
onzekerheid is dat je dan wie weet voelt,
het kan wel voorbij gaan maar het blijft je diep in je achtervolgen.
Wat ik zou doen is doen als of ik het niet hoor,
Met andere woorden ik maak me niet zorgen.
je onzekerheid ligt aan je zelf.
Het ligt er aan of je er over praat of het achter je laat.
(onzekerheid is een gevoel dat in je hoofd af speelt)