Maangeruis schenkt vonkend licht
deuren standaard open ramen oogverblindend dicht
spookachtig mooi het grijze innig zwart
kleur van een volledig onvolprezen vrolijk hart.
Schutting geplaatst en daarna dwars gezet
hemelhoog tot toppen reikende burenpret
met stampgewoel en klatergoud omwonden
het eigen binnenrijk mentaal geschonden.
Tot wederkeer geroepen en gegaan
de stille trommel nochtans omgedaan
niet in nabijheid verder weg gekomen
feeƫrieke rust van avontuurlijk wilde dromen.