Gedachten kronkels op een wolk
Ik ben een beetje afgeleid door jou
ben verward door kronkels in mijn buik
continu bezig met dat ik je ruik
ben dus een beetje afgeleid door jou
Ik zit naast je in de les
je schouder raakt de mijne
niemand die het ziet, dat is ´t fijne.
Wat er is, is nog zo broos
hou t evenwicht
Ben jij ook een beetje afgeleid door mij?
Ik kijk naar hoe je speelt,
ik zie hoe je wordt verleid
ik zoek je ogen maar ben ze kwijt.
Je leeft je helemaal in
we vinden je goed.
Je bent dus niet afgeleid door mij
Ik ben een beetje afgeleid door jou,
kan me niet meer concentreren
valt me niks meer bij te leren
want ben een beetje afgeleid door jou
Straks gaan we borrelen
een biertje hier, biertje daar
we zijn wel samen, maar niet bij elkaar
Over de mensen kijk ik naar jou
je bent niet alleen
maar toch een beetje afgeleid door mij, hoop ik
Misschien ga ik zo wel met je mee
aan het einde van de nacht
en kruip ik tegen je aan, zo zacht
maar misschien ook niet
hou de opties open
Als jij niet een beetje afgeleid bent door mij
Ik ben een beetje afgeleid door jou
geen gesprek met mij te voeren
mijn hart slaat op volle toeren
Want ben een beetje afgeleid door jou