Niemand vraagt,
Ze verdrinkt in haar eigen verdriet,
Lopend over straat en op school maar niemand die het ziet,
Ogen kijken haar aan lippen bewegen even,
De woorden die ze willen spreken worden toch verdreven,
Ze willen praten ze willen vragen,
Maar dan blijkt dat hun stem dat niet wilt verdragen,
Woorden en zinnen van: "Gaat alles wel goed" worden op gesloten als een gevangene in een gevangenis,
Ze weten allemaal heel goed met dat meisje is heel wat mis,
Niemand durft te vragen niemand durft een woord vuil te maken,
Want ze weten allemaal dat ene meisje is niet één van hun zaken.
xx