Kijk naar mij, Hou van me
Hoor scherpe klanken en vertrouw ze
Vertrouw ze,
Zoals ik jou ook vertrouw
Dwaal eenzame paden maar vertrouw ze
Vertrouw ze,
Zoals ik jou ook vertrouw
Wieg mijn hart en vertrouw het
Vertrouw het,
Zoals ik dat van jou ook vertrouw
Em.12.11.09