Moed willen gaan,
Willen gaan is meer dan de moed op te geven,
Willen gaan is niet meer willen leven,
Gaan om nooit meer terug te komen,
De moed opgeven is nog blijven dromen,
Willen, willen naar dat ene licht,
De moed opgeven is even uit het zicht,
Gaan waar je naar toe streeft,
De moed opgeven maar toch nog leeft.
xx