Onze liefde is verboden,
een groot geheim.
We hebben hier beide voor gekozen,
toch doet het heel veel pijn.
Maar als we samen zijn,
je armen om me heen,
je warme stem, je lieve lach,
je zachte kussen,
weg is de pijn,
alles is dan reuzefijn.
En dan,
moeten we weer gaan.
We blijven nog even staan,
een hand, een kus, een traan.
weer is er die pijn
en het verlangen terug bij jou te zijn.