Ik werd vanochtend wakker,
Sprong de fiets op,
En ging naar school.
Niet wetend waar de dag me zou brengen.
Ik werd vanochtend wakker,
Zonder zorgen,
En verdriet aan me hoofd.
Niet wetend waar de dag me zou brengen
Ik liep vanochtend door school,
Maakte toetsen,
Maakte lol.
Niet wetend waar de dag me zou brengen.
Ik liep vanochtend door de school,
Zonder angst,
Of problemen aan me hoofd.
Niet wetend waar de dag me zou brengen.
Ik kwam vanmiddag thuis,
Vol vreugde,
Vol energie.
Niet wetend waar de dag me zou brengen.
Ik kwam vanmiddag thuis,
Ze vertelden me over jou,
Wat er was gebeurt.
Ik wist niet, waar de dag jou heen zou brengen.
Nu zit ik hier met een pen in me hand,
Vol verdriet, pijn,
En enorm veel zorgen aan me hoofd.
Niet wetend, waar de dag ons zou brengen…