Mijn tong beweegt in vlammen
en mijn mond verlangt
Laat me vandaag nog eens je goeroe zijn
of liever nog je predikant
dan kan ik net als hij
pas na het zingen
weer de kerk uit
Voor jou wil ik als leek
verdwalen in het bos
want daar heb ik je ooit
in rauwe lust gegaard
Laat me weer even
dubbel dippen in je saus
dan kneed ik zacht
je sudderende vlees weer mals
en was ik zo de zonde op je lijf
totdat je straalt
Want voor jou is mijn koninkrijk
en mijn kracht en mijn eeuwigheid
tot in heerlijkheid.
Amen