Het gouden tijdperk
Maak je vandaag geen zorgen, maak je vandaag niet boos
Want het gouden tijdperk is aangebroken
De hemel heeft haar poorten geopend
Het christusbewustzijn vloeit over de aarde
Wat verborgen is wordt zichtbaar en wat gebroken was wordt weer geheeld
Maak je vandaag geen zorgen, maak je vandaag niet boos
Want het duizendjarig vredesrijk klopt aan je poort
Kijk uit je raam en zie licht in de duisternis,
Zie een glimlach tussen de grimmige gezichten
Zie moeder aarde in de natuurrampen
Ze is wakker geworden om de nieuwe tijd welkom te heten
Ze reinigt zichzelf voor het grote feest
De kinderen zullen weer lachen en de mensen zullen dansen in de straat
Maak je vandaag geen zorgen, maak je vandaag niet boos
Tel je zegeningen want morgen zullen er teveel zijn om nog te tellen
Vertrouw op de toekomst met haar gouden belofte
En als je dat niet kunt; Hoop op een prachtige toekomst
En als je dat niet kunt; Wens het alleen maar en sluit je ogen
Want als jije je ogen weer opent zullen je ogen stralen,
Zo stralen... want JIJ BENT HET LICHT dat groeit en groeit en groeit
En de wereld verlicht met een gouden gloed
En de poorten naar het gouden Tijdperk hebt geopend