Als vliegende Vlinder-slag,
veranderd in gedwongen woordgelach
zullen gebroken vleugels
als spinnendraad verbogen
worden als rag
gekrast in het hart
klinken dat als de wind
opgesloten in een kast
waar vleugel van slagen
de dagen dragen
als het hart klopt
schoppend tegen de schenen
rondtollend op je tenen
valt het draad recht naar beneden
waar engelen spelen
en de duivels alles verdelen
verlicht het heelal
de gebroken val
mijn woordenkeus
is weer genius
want hun die niets begrijpen
zal mijn fantasie wereld niet zijn te bereiken