36 meter gezonken
Met de kolk mee
Ze was eens dronken
En zei nee
Geen geld
Geen dak
Terwijl ik meld
Dat ik t ook nooit had
De brug is koud
Verlaten sta ik alleen
Wachten op iemand die toch van me houd
Want ik ben zo 1
Begraven onder de slijk
Wacht ik op het rijk
Ik zoek en wacht
Nu wil ik echt een keer een goeie nacht.
Mn ogen sluiten op een warm bed