Voor mijn lieve oma
20 april 1922 de dag dat je het zonlicht mocht aanschouwen
sinds die dag van iedereen gehouden
Als je terug kijkt naar het bestaan
Zijn er veel dingen waarbij je stil wil blijven staan
Toch, achteruit geeft vaak pijn en verdriet
Verblind, je ziet de toekomst niet
Daarom lieve oma kijk ik met u mee vooruit
Enzo komen we er met z’n allen wel uit
Vandaag wordt je 80
Al ben je niet meer even krachtig
Toch zie ik zonnestralen in je lieve ogen
Ogen die tegen mij nooit hebben gelogen
Ik ben trots op je dat ik hier nog met je mag zijn
Een klein gebaar als is het maar klein
Lieve oma mijn wens voor u is simpel maar uit mijn hart
Geniet van het leven in een wereld soms verward.
Dikke kus Remko