HET LEVEN
Wie met zijn gezicht naar het verleden staat.
Staat met zijn rug naar de toekomst.
Het levens is niet gemakkelijk, maar ongemakkelijk gaat ook.
Voor kom haat gevoelens die verteren je, minachting voor personen kunnen je helpen, bij verwerken van je verdriet.
Verdriet om dierbare, die je verloren bent, dien je te verwerken en een plaatsje te geven, daar het leven door gaat, hoe zwaar het ook is.
De zon blijft schijnen, de regen en sneeuw blijft vallen, de wind blijft waaien, hoe verdrietig je ook bent.
Je verdriet uiten, aan je omgeving, kan maar een korte tijd, daar men je anders meestal een zeur gaat vinden.
Maar het verdriet, is en blijft aanwezig en draag je, in je rugzak van het leven mee.
Kijk naar de toekomst en geniet van de kleine en mooie dingen van het leven, dat geeft je de kracht om door te gaan.
Als er een leven is na dit leven, zal het rechtvaardiger dienen te zijn, daar vele mensen in dit leven onnoemelijk veel hebben moeten lijden.
Zijn er vele geweest die in luxe hebben geleefd zonder aan andere te denken en andere, hebben moeten leven in diepe armoede en pijn.
Een God is rechtvaardig is ons geleerd, hoe anders zal het hier namaals, er dan uit komen te te zien?
ECOS