Lieve Arianne,
Lieve Arianne, ben je fijn op vakantie geweest,
het was voor jou, vast een groot feest.
Heb je ook gehad mooi weer,
en daar hangt vast ook een fantastisch goede sfeer.
Het was vast ook iets wat je wel over zou willen doen,
ik hoop voor je dat het een groot succes was toen.
Maar aan elke vakantie komt een end,
dus daarom dat je weer aan het werk bent.
Het gewone leven gaat door,
Als je je daaraan houdt zit je op het goede spoor.
Ik neem aan dat jouw vakantie fijn was,
al was de vakantie nog maar kort geleden, zopas.
Ik zou zo zeggen geniet er nog maar vaak van,
dat vind je natuurlijk zeker een heel goed plan.
Het is heel jammer voor jou,
dat het voorbij is nou.
Dan gaat het werken beginnen,
en zal je de moed om te werken moeten overwinnen.
Maar dat gaat vast heel goed,
want jij zit vol met goede moed.
Caroline.