Laat me alsjeblieft gaan,
want ik kan het echt niet meer aan.
Je hebt nu mijn hart gebroken,
het voelt alsof je erin hebt gestoken.
Je weet toch dat ik mijn hart nooit meer voor jou open?
Waarom zij je dat je me'n beste vriendin was?
jij die dacht dat je alles van me wist en me'n gedachten las.
Je kon nooit eerlijk zijn,
je vriendschap was denk ik toch maar schijn.
Want je doet precies iemand expres graag pijn!
Je dacht altijd dat je gelijk had,
Maar ik weet dat je met dat verkeerd zat!
Je moet nu niet meer afkomen,
en ook niet durven dromen.
Ik haat je nu echt waar,
met jou ben ik nu echt klaar!
Maar nog één vraag,
me negeren en beliegen, deed je dat graag?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
geschreven door Britt
12jaar