Niet meer willen,
Vergeef mij als ik niet hard genoeg strijd,
Want deze obstakels kosten mij veel tijd,
Ik wil niet huilen ik moet sterk blijven,
En alle emoties kunnen verdrijven,
Maar het is zo zwaar ik kan het niet aan,
Mijn lichaam lijkt te vergaan,
Angsten voor het leven,
Mijn gedachten willen dat ik het ga begeven,
Ik weet dat er van mij niks terecht komt,
Want het uiten is opgesomd,
Niks laat ik nog los niemand kan ik vertrouwen,
Van vele kan ik ook al niet meer houden,
Alles is kapot gemaakt niks komt nog goed,
Geen lach meer en zeker geen moed,
Want ik weet dat ik niet aan al die ijzen voldoe,
Van al dat strijden ik ben zo ontzettend moe,
Het is tijd om te gaan ik heb mijn leven geleefd,
Alle periodes met pijn en verdriet beleefd,
Als ik zal gaan is al het leed geleden,
En wat er over blijft is alleen nog het verleden.
xx