Grijp!
snacht's zie je allerlei
planeten aan de hemel
het is net alsof je ze zo
goed kunt zien, zo kortbij
zat ik maar bij 'jij'
het sterretje dwaalt naar beneden
glinstert in je ogen
nee, je ogen hebben je niet bedrogen
werkelijk hebben ze nog nooit
tegen je gelogen
probeert het sterretje te pakken
grijpt ernaar met bijde handen
recht door wilderige zanden
hebt het lot in eigen panden
wat ik hiermee bedoel
is dat je moet afgaan
op je gevoel
alles moet geven
om die ene kans
te kunnen herdreven