Van steen zilver maken kan
omgekeerd is het nog niemand
gelukt, zonder toevoegingen te doen
Daarom verbindt men steen en zilver
in hun zuiverste vorm in wonderschoon
niets menselijks is hun vreemd
Sieraden voor een saaie buitenkant
alsof de aarde kan verbloemen
hoe het innerlijk is gesteld