je zoekt na een liefde die eeuwig zal duren,
een liefde die niet alleen om t hoekje komt gluren,
schatje open dan toch je ogen,
ik ben geen droom dit is niet gelogen,
ik sta hier voor je en ga niet weg,
geloof me als ik dat zeg,
je houdt van romantische films,
en hoopt dat het jou zal overkomen,
schatje blijf dan niet langer dromen,
doe je ogen open,
laat me niet weglopen,
ik kan het je geven,
een liefdevol leven,
ik heb maar 1 kans nodig,
en ik zal je laten zien, je bent niet overbodig,
ik kan van je houden op die manier,
een leven lang vol liefde en plezier,
mijn handen die voor jou een toekomst bouwen,
daar kun je op vertrouwen,
mijn liefde die je zal leiden,
en van alle pijn zal bevrijden,
je hoeft niet langer te zoeken,
achter deuren en in hoeken,
wees niet bang,
ik blijf bij jou een leven lang,
liefje ik kan je maar een ding beloven,
deze liefde zal je niet van je hart beroven.