Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
weggegleden
Sinds de laatste 2 weken
Is het donker om mij heen
Ik lijk het plezier niet meer te kunnen vinden
Voel mij hopeloos en alleen..
Van mijn gevoel afgesloten
Door het muurtje wat ik heb gebouwd
Ga ik in een minuut van leegheid naar intens verdriet
Het gevoel dat er niemand van je houd..
Zoekend naar een straaltje licht
In de muur waar het kwetsbaar is
Lijk ik af en toe en glimp op te vangen
Maar waarin ik me elke keer vergis..
Ik wil niet weer zo lijden
Zoals ik jaren achter elkaar heb gedaan
Ik wil weer bloeien en genieten
De wijde wereld in durven gaan..
De angst houd mij tegen
De onzekerheid en mijn innerlijke pijn
Waar is die sterke en vrolijke meid gebleven?
Ik ga haar weer vinden,
Ik wil weer genieten,ik wil gewoon gelukkig zijn...
Reacties op dit gedicht
*silliej* vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
-lOelOe-
:
Vrijdag, november 20, 2009 18:25
Wauw ik voel met je mee, prachtig!
kus.
Over dit gedicht
Auteur:
*silliej*
Gecontroleerd door:
pantarhei
Gepubliceerd op:
20 november 2009
Thema's:
[Verdriet]