Verdwaald,
Verdwaald in gedachten,
Dwalend door nachten,
Verward en gebroken,
Eenzaam in elkaar gedoken,
Gekleineerd door verhalen,
Maar altijd blijven stralen,
Verbergen achter het her en der,
Maar de pijn is niet ver,
Hoe dieper je in mijn ogen kijkt,
Hoe echter het verdriet blijkt,
Verdwaald in mijn eigen verdriet,
En niemand die het ziet,
In het leven verdwaald,
Nog niks tot het punt behaald,
Alles gaat fout,
Het gevoel dat niemand van je houd,
Dat je niks goed kan doen,
Ik wil mijn masker afdoen,
De ware ik kunnen laten zien,
Het echte meisje van zestien,
Maar ik blijf dwalen in het leven,
Waar is het geluk waar is de toekomst gebleven,
Nog dwalend in gedachten overal waar ik sta,
Volg die verwarring waar ik ook heen ga,
Ik kan niet verder ik raak mezelf in dit leven kwijt,
Het is tijd voor het afscheid,
Ik kan er niet meer tegen ik moet gaan,
Want al deze verwarringen in het dwalen kan ik niet meer doorstaan.
xx