*Hoe makkelijk het lijkt
Hoe makkelijk lijkt het,
iets te vergeten wat voorbij is,
iets opzij te leggen
wat je aan het hart ligt
ook al is het over,
en is het te laat,
ik vond mijn gevoel,
waar ik het niet verwachtte
het doet pijn,
en het is moeilijk
maar het moet gebeuren
ik moet je vergeten
hoeveel ik ook om je geef
de gedachten moet ik loslaten
proberen een plek te geven
en niet langer vast te houden
want zo moeilijk is het,
te accepteren dat het voorbij is
opzij te leggen, wat mij toch
zo dicht aan het hart lag