Lieve mensen van de 7-Sprong,
Hier weer eens een gedicht voor ons allemaal,
wat betreft het eten van de 7-Sprong in Veenendaal.
Wij zullen ons allemaal tegoed doen,
de heerlijke soep en de broodjes, plus het toetje voor heel weinig poen.
Het kost ons per persoon,
1 euro heel gewoon.
Dit hebben wij allemaal best voor de maaltijd over,
want zij is buitengewoon heel goed en beslist niet pover.
Wij laten het ons zeker weer smaken,
zodat wij onze hongergevoel kwijtraken.
De soep wordt heet voor ons opgedient,
wat dat betreft heeft de kok of kokkin best een applausje verdient.
De broodjes worden van tevoren gesmeerd,
en die zijn ook niet verkeerd.
Ook het drinken is er volop,
want ook dat is geen flop.
Kortom alles is in de nopjes voorbereid,
iedere maandag tussen de middag onze maaltijd.
Ik zou zo zeggen leiding jullie hebben jullieĀ“s uiterste best gedaan,
maar ik meen, dat elk van ons er zo over denkt want het is ons steeds goed vergaan.
Caroline.