Blauwe eerlijke ogen
die over mijn gezicht bewogen
Handen sterk en zacht
een uitstraling vol kracht
--
Bruine krullende haren
je bent zo mooi, zo knap
Kan het moeilijk verklaren
iets verklaren wat ik zelf ook niet snap
--
Want jij hoort niet bij mij
en ik hoor niet bij jou
Maar de spanning tussen ons beweegt zich vrij
Moet soms aan je denken
aan je stem en je lach
Ik zou mijn partner krenken
als ik zou vertellen hoe graag ik je zag
--
Want jij hoort niet bij mij
en ik hoor niet bij jou
Maar de spanning tussen ons beweegt zich vrij
Zal je moeten vergeten
heb al iemand waarvan ik hou
Het zal wel aan me vreten
want denken zal ik toch aan jou
--
Maar jij hoort niet bij mij
en ik hoor niet bij jou....
Heb al iemand waarvan ik hou.....
--