Ik ben niet te stoppen, dit is echt prachtig!
Al ben je als moderator nog zo machtig.
Het is alles bij elkaar toch wel fijn,
om te weten dat er medestanders zijn.
Te lang niet gezien, je weet hoe dat vaak gaat,
fijn dat er nu die koffiedate staat!
Wordt er tenminste weer live bijgepraat.
Want ik weet niet of jij dat al van mij wist,
maar ik heb dat soort gesprekken behoorlijk gemist.
Dat het ergens over kan gaan, vind ik gewoon erg leuk,
tussendoor melig en lekker in een deuk...
Het is dat het mij aan meer woorden schort,
dus zeg ik: Tot zeer binnenkort!