Best Friends...
De liefde tussen ons zat niet echt mee...
Maar de verliefheid is omgezet in vriendschap...
Deze vriendschap is goud voor mij..
Ik hoop dat ik er voor je kan zijn..
Je kan helpen met het verwerken van alle pijn.. want..
Jouw verleden...
Het doet me pijn..
Zoveel ellende heb jij moeten doormaken..
Ik wil je steunen op alle manieren..
Wel kan ik dit pas, wanneer jij mij geheel vertrouwd..
Ik hoop dat onze vriendschap nooit over zal gaan..
Ik zal altijd voor je klaar staan!!
Ik hou van je..