De tijd gaat zo snel, je word zo snel groot, je beseft het niet eens, de mooie kindertijd is al voorbij, de tijd toen je huilde als je ijsje op de grond viel, nu zeg je shit of koop je gewoon een nieuwe.
De tijd dat je zei mama ik kan niet slapen want morgen ben ik jarig of omdat je dacht dat er een monster onder je bed zat. nu vraag je geld voor je verjaardag en kijk je horrorfilms waar je daarna niet meer aan denkt.
De super grote rugtas uit de brugklas is verandert in een niketasje de 10en in 4ren en het zakgeld van 50 cent in 10 euro.
De muziek van k3 word hardcore en metal, een vakantiekaartje word een lange sms en buitenspelen word msnen.
Het gezellige filmavondje met papa en mam word chillen met vrienden,
roosvicé verandert in energie drank en je fiets met zijwieltjes in een scooter.
Kun je je de vragen die je aan je ouders stelden nog herinneren of je in het autootje mocht bij de supermarkt, of je in je princessenjurk naar school mocht of dat je voor deze ene keer een half uurtje later naar bed mocht.
Weetje nog hoe verdrietig je was toen je voor het eerst dombo tegen je vader zei?
Vroeger waren papa en mama de liefste, je krijgt steeds meer haat aan ze omdat niks meer mag.
Dat verdienen ze niet, ze zijn er altijd voor je geweest als je ziek was of gepest werd.
Weetje dat je vroeg of mama je altijd naar school wilden brengen ook al was je 13 en cool,
dat je tot je 40ste thuis bleef wonen omdat je niet zonder papa en mama kon,
mama werd boos als je loog je mocht niet liegen.
pap en mam jullie zijn het belangrijkste in mijn leven.
ik ben en blijf voor altijd jullie kleine meisje.