Ken je het gevoel dat je soms wat wilt gaan doen maar niet weet of het goed is?
Maar dat toch een stemmetje zegt dat je het moet doen.
En als je het dan gedaan hebt dat je blij bentd at je het gedaan hebt.
Dat gevoel heb ik nu.
Het gevoel dat ik iets goeds heb gedaan hier in me leven.
Hoe lastig het soms ook is voor me hoe makkelijk er tegenwoordig tegen aan kijk.
Dat gevoel hebben dat er iemand mee helpt en dat er iemand voor je is om je dat extra duwtje in je rug te hebben.
Dat is het mooiste en het fijnste gevoel wat je kan hebben.
Daarom zeg ik ook meestal, het maakt niet uit hoe of wat je doet zolang je geloofd. Geloof in de dingen die je wilt en je zult zien dat er mensen zijn die je helpen.
Hier op aard of in het hiernamaals het maakt niet uit zolang jij maar GELOOFD!!