Lieve Jan en dochter,
Lieve Jan en dochter,beide nog gecondoleerd,
ik hoop dat jullie je niet teveel hebben bezeerd.
Ik leef zeker met jullie mee,
daarmee, ben ik heel tevree.
Ik hoop dat in de volgende dagen,
jullie het weer goed kunnen verdragen.
Want zo'n verlies, wat jullie hebben meegemaakt,
ís iets wat diep raakt.
Bovendien hoop ik ook echt, dat jullie leuke dingen kunnen ondernemen, met recht,
en wie weet ook weer plezier kunnen hebben met zijn tweeen,
en kunnen maken, nog vele fijne ideeen.
Misschien Jan, dat je dochter ook weer mooie dingen heeft,
en dat je dochter het ook weer fijn beleeft.
Wanneer jullie, Jan en je dochter, weer over het verdriet heen zijn,
maak dan als vader en dochter weer veel gein.
Bovendien genieten jullie maar weer met elkaar,
want Jan jij maakt graag grappen vandaar.
Ik hoop voor jullie, dat er gauw weer fijne dagen aanbreken,
Zodat jullie toch nog mooie tijden meemaken, is gebleken.
Caroline.