Gebroken leven,
Ogen zeggen meer dan woorden,
Die waterige ogen tranen die vallen,
Steken die mijn hart doorboorden,
Zeggen meer dan enkele zinnen of getallen,
Verloren in een strijd zonder doel,
Het verwerken van de pijn,
Zonder enkel goed gevoel,
Het hoorde zo niet te zijn,
Geluk kan je niet krijgen je kan het niet grijpen,
Vechtend om jezelf in bedwang te houden,
Maar het verdriet ligt te rijpen,
En weg is weer het vertrouwen,
Niemand die jou ziet niemand die het wilt zien,
Gevangen in je eigen wereld zonder liefde om je heen,
Is het waar is dit nou wat ik verdien,
Gebroken achter gebleven helemaal alleen,
Niemand die je wilt helpen,
Geen warmte om je heen geen geliefden meer,
En het bloeden dat niet meer kan stelpen,
Ik wou dat alles een dag perfect was voor een keer.
xx