Kerstmis…... Vredestijd…..
Waarom is er nog ruzie altijd ??
Waarom is er dan nog haat
bij toch zovele mensen ??
Wij leven nochtans in weldaad…
Daarom moeten wij aan allen
het “allerbeste” wensen….
zowel arm als rijk :
iedereen is gelijk !!
Vrede, liefde, vrede, liefde, vrede,
vriendelijkheid, liefde en vrede
moet je geven aan je medemens.
Dat is onze allergrootste wens !!
Voor iedereen
een vreugdevol 2010
gewenst…