*.* Mijn Waarom *.*
De dag waarop ik wacht, zal nooit aanbreken.
Waarom krijg ik niet gewoon een simpel teken?
Er bestaan geen medicijnen die de stilte doen verdwijnen.
Waarom kan voor mij de zon niet eens schijnen?
De ideale droom, zal ik altijd blijven dromen.
Waarom zal ik altijd terecht in mijn nachtmerries komen?
Er bestaat geen perfect middel tegen het verdriet binnen in mij.
Waarom heb ik nooit geluisterd naar wat jij me zei?