Wat toen was,
Alles wat zo fleurig was is verdwenen in het duisternis,
Enkel nog gevoelens van hemelse gemis,
Roos kleurige tijden veranderen in een zwart dal,
Elke keer sta ik weer op wanneer ik weer in het duistere val,
Vervangen door een zwarte schaduw op de dag,
Gevangen in een black out elke nacht,
Verborgen gebaren verwarring met een lach,
Probeer ik weer te slapen zo vredig en zacht,
Hopend op een verandering in het moment van het leven,
Starend als ik wakker word nadenkend over verder gaan,
Worden gevoelens voor geluk en blijdschap weer verdreven,
En zal ik er eenzaam en alleen voor moeten staan.
xx