Oorverdovend, maar toch zo stil
Geen negatieve gedachtes meer in m'n hoofd
Raar, maar toch fijn
dat ik niet meer denk aan de dood
Leegte, het is een raar gevoel
het maakt je blij, maar er mist iets
Als je al zo lang iets gewend bent
is het vreemd om te leven zonder ze
Beangstigend, om de blijdschap te voelen
het gevoel van liefde en geluk
Met destructieve gedachtes
kan er niks meer stuk
Verbazingwekkend, wat is de wereld toch raar
Voel je eindelijk blijdschap en geluk
Moet je blij zijn dat je leven mag
springt de gedachte door je hoofd
''Toch klopt het niet, deze lach''