Jouw uitgereikte hand heb ik nodig,
of enkel een omhelsing van je armen,
Woorden zijn bij ons overbodig,
ondanks dat die mij ook verwarmen,
Ik heb je nodig, waar ben je,
ik wil hand in hand, dit pad met jou doorlopen,
zodat wij samen achter om kunnen kijken,
we de slechte dingen vergeten, die zijn nu afgelopen,
Ik zal je helpen bij elke stap,
die je moeilijk of eng vind, maar er toch op wilt gokken,
maar soms, soms verdient iemand een klap,
omdat ze je een verkeerd zandpad in lokken,
Zal ik je dan tegen houden of laten gaan?
Wat is goed en wat is fout?
Misschien is het goed om slechte dingen te doorstaan,
zodat we weer bewust zijn, wat ons op het pad houd,
Maar soms word het me iets te donker,
reik ik naar iets, wat er misschien niet wezen zal,
ben ik zo bang dat ik zonder jou,
in een donker zwart gat val,
Doe me alsjeblieft geen pijn,
want het enigste wat ik wil,
is bij jou zijn,