Leven is zo makkelijk...als je niemand opzoekt zul je ook geen problemen tegen komen...maar alleen is zo alleen...dus je zoekt de mensen op, sommige worden vrienden en sommige zijn zonder dat je het weet fout en door die mensen ga je vreemde dingen doen...je voelt je dan zo alleen...en alleen is zo alleen...natuurlijk zitten er ook goede mensen tussen die ga je je vrienden noemen zonder hun ben je ook zo alleen...en alleen is erg alleen...dus als je weet dat je tussen die mensen die jij kent een paar goede tussen hebt zitten laat die mensen dan niet gaan anders eindig je nog alleen...en alleen is geen leven!