ik wil nu dood
laat me nu maar gaan
waarom die droom
alweer die droom
word er gek van
laat me nu maar gaan
in die droom verlaat je mij
geen idee waarom toch doet het pijn
waarom die droom
als ik in jou ogen kijk
voel ik het trillen in mijn lijf
ik hou van jou
blijf bij mij
alsjeblieft al moet ik op me knieen voor dit
blijf bij me
laat me niet gaan
moge onze liefde voor altijd blijven bestaan
love,Angel