Ik vind je leuk,
en eigenlijk toch weer niet
Je hebt nu een vriendin en doet me toch best wel verdriet.
Terwijl ik er over na denk eigenlijk toch weer niet.
Het is best wel ingewikkeld wat ik voel
En niemand begrijpt wat ik bedoel, want jij vond me leuk en ik pakte niet de kans, en nu heb je iemand en nu vind ik jou leuk.
Me gedachte's liggen gewoon in de kreuk..
Ik vind je leuk, maar eigenlijk toch weer niet.