Ik loop langs je huis
je auto staat voor de deur
dus ik weet, je bent thuis
Je vader gaat staan
om naar me te zwaaien
Lachend kijk ik hem aan
Je moeder lacht vriendelijk naar mij
ik zwaai naar ze terug
en het maakt me blij
Jij komt de deur uit lopen
om even met me te praten
Meteen begin ik van alles te hopen
Is het al uit tussen je vriendin en jou
ga je zeggen dat je mij nu wilt
Merk je eindelijk dat ik van je hou
Je slaat je arm om me heen
lachen, praten en stoeien
Er gaat een kriebel door me heen
En dan loop je terug naar binnen
terug naar je vriendin
Zullen we ooit samen iets moois beginnen