Ik zie je lopen
je komt naar me toe
Ik begin te hopen
terwijl de vlinders vliegen
Pratend over je vriendin
hoe je twijfelt over jullie
Ik noem het onzin
terwijl mijn hart een sprongetje maakt
Ik luister naar wat je zegt
geef advies wat je kan doen
Hoe goed ik het vind dat je voor haar vecht
terwijl mijn hart om jou liefde schreeuwt
Je kijkt het nog even aan
de woorden voelen als messen
Je bedankt me voor wat ik heb gedaan
en laat me dan alleen achter
~Graag gedaan~