Nam jij mij het woord
dat zo leeg galmde af
tapte tranen, angst, paniek
in je element
Ogen smeken, wenden af
foute passen snel gemaakt
wat rest is nu onzekerheid
intenties altijd waar
Ik ken dit spel
maar niet op zo'n moment
dat jij zoveel verder ging
ben ik niet gewend