Fijn.
Het is fijn om iemand in de klas te hebben ,
die me aan het lachen maakt,
wanneer ik in de knoei zit met spinnewebben.
die in me ogen kijkt en slaakt.
waardoor ik telkens blijer wordt,
ervoor zorgt dat ik me niet alleen voel,
waardoor een jaar is te kort.
ervoor zorgt dat ik leef met een doel.
Ik ben je zo ongelooflijk dankbaar!
Ik zou je zo ontzettend missen,
als ik jou moet helpen, zeg het maar!
we delen samen veel gebeurtenissen.
Ik zou niet weten hoe ik moet leven zonder jou,
je moet weten dat je veel voor mij betekent,
weet dat ik als (gewoon) vrienden erg veel van je hou!
nooit een dag dat jij mis rekent!
Je bent perfect, je bent een knappe,
Je bent leuk en stoer,
jij maakt de beste grappe.
met jou gaat de tijd rep en roer.
Wetend dat ik je vertrouw,
ben ik een beetje verliefd op jou.
jammer dat je naar een andere klas gaat,
ik zo moed proberen te houden!