Terug,
Je komt hier nog elke dag,
Ookal woon je hier niet,
Wanneer ik jou zie verschijnt er geen lach,
Je doet mij alleen maar verdriet,
Je commandeert je bent hier weer de beest,
Het lijkt net alsof je nooit weg bent geweest,
Want die slechte herineringen blijven mij volgen,
Want jij wilt dat ik jou zou opvolgen,
Maar jou harde kern en jou harde aanpak,
Was het steeds die mijn hart brak,
Je was er nooit voor mij je hebt mij gepijnigd,
Je hebt mij vele wonden aangericht,
Waarom kom je nog je hebt toch geen verhouding meer,
Je wilt een relatie maar toch doe je ons (mij) zo'n zeer,
Kom terug of blijf voor goed weg uit mijn leven,
Snap je 't dan niet ik kan niet meer om jou geven?
xx