Wakend onder rode bloesem
in stille en warme nacht
voelend streling over tere huid
geborgenheid in duister
tussen groen en parelen van dauw
alleen verzuchtend om morgen
en ontmoeting weer met jou.
Wakend in vroege nachten
angstig schuilend tegen kou
denkend aan die mooie uren
die wij samen hebben doorgebracht
maar wij niet konden verwachten
dat ze niet lang zouden duren
hadden toch zoveel verwacht.