Verstrelen
Ik ben een streling
voor je gevoel
maar niet meer dan dat
de lach in je hart
hij is van mij
al bezit ik niets.
Ik ben de bloem
in jouw tuintje
je bezit me niet
maar we hebben elkaar.
De zon mag schijnen
dat zien we ook het liefst
maar de regen is ook nodig
voor het bloeien van ons zijn.
Ik kijk je in de ogen
en daardoor ook in je hart
zie je liefde voor mij groeien
en voel dat nu ook echt.