het lijkt wel of de tijd stilstaat,
eigenlijk wil je ook niet dat hij verder gaat,
wat moet je nou toch zonder moeder die altijd voor je klaar staat,
natuurlijk wil je niet dat zij je verlaat,
ik wil niet horen dat ze ongeneeslijk ziek is,
ik wil dat het ziekenhuis belt en zegt: we hebben het mis...
maar deze boze vervelende nachtmerrie is echt waar,
we willen wakker worden,want we voelen ons nu zo naar,
gelukkig heeft ze nog niet zo'n pijn,
ik wil er nu voor haar zijn,
ik help haar waar ik kan,
zolang ze er nog is, genieten we daarvan.